HSE Country Manager

Julkaistu

Etsimme kokenutta HSE-alan ammattilaista vahvistamaan asiakkaamme tiimiä! Tässä roolissa pääset koordinoimaan ja varmistamaan HSE-käytänteiden (terveys, turvallisuus ja ympäristö) suunnittelun ja toteutumisen erilaisissa projekteissa. Huolehdit myös siitä, että HSE-raportointi toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Tehtävää on mahdollista suorittaa osittain kotoa käsin ja osittain työmailla.

Vastaat siitä, että lakisääteisiä vaatimuksia noudatetaan, ja pidät yrityksen ajan tasalla mahdollisista lainsäädännön muutoksista. Toimit linkkinä eri sidosryhmien välillä ja edistät HSE-asioiden sujuvaa viestintää. Tehtävään kuuluu HSE-prosessien ja -ohjeistusten kehittäminen sekä osallistuminen tarvittaessa ohjausryhmien toimintaan HSE-asiantuntijan roolissa. Lisäksi koordinoit yhdessä yrityksen johdon kanssa työturvallisuuskomitean toimintaa, varmistaen sen tavoitteiden saavuttamisen.

Hakijoilta toivomme:

  • Aiempaa kokemusta HSE tehtävistä ja HSE-käytänteiden ymmärtämistä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kykyä koordinoida useita projekteja samanaikaisesti sekä vahvaa turvallisuuslähtöisyyttä
  • Kiitettävää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa ammattitaitoisten kollegojen kanssa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävistä Ugglalta antaa Valtteri Rantala (valtteri.rantala@ugglaengineering.fi / +358 50 478 6174

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättyy 6.10.2024.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn